Знижки

Полезная информация

Міжкімнатні двері Товарів у наявності: 238

Сортировать по цене цене
на сторінку

ПРО КОМПАНІЮ

Компанія «Веданта» створила команду справжніх професіоналів, які цінують власну справу. Ми пропонуємо тільки якісні продукти та бездоганний сервіс. Починаючи з 2001 року, ми працюємо на ринку України, створюючи затишок, даруючи тепло і прикрашаючи Ваші будинки, офіси і будь-які будівельні об'єкти, на яких ми працюємо.

ЧОМУ ВЕДАНТА

  • ✔ 15 років досвіду роботи
  • ✔ надійна гарантія
  • ✔ розумні терміни
  • ✔ тільки кращі матеріали
  • ✔ професіоналізм співробітників, що люблять власну справу
  • ✔ із нами завжди комфортно!

НАШІ КЛІЄНТИ ПРО НАС

"Залишився задоволений допомогою у виборі вікон. Всі роботи здійснили вчасно, тепер усім своїм друзям рекомендую звертатися у «Веданту».

Михайло, 06.08.14

Міжкімнатні двері Київ

Купить межкомнатные двери Киев

Довгоочікуване закінчення ремонту - це установка дверей. Ви можете вибрати міжкімнатні двері в Київі в нашому магазині, придивитись потрібну Вам модель на сайті. У нас представлені двері кількох фабрик з різних регіонів України. Ми пропонуємо двері під замовлення і двері зі складу. Все залежить від Ваших вимог і від термінів. Звичайно, під замовлення двері можуть бути виготовлені з урахуванням особливостей Вашого замовлення. Двері зі складу - більше обмежують стандартними рішеннями.

У нас в магазині Ви можете купити міжкімнатні двері Київ шпоновані або ламіновані. Можете також купити дверну фурнітуру, таку як замки, петлі, ручки. Вибір моделей, кольорів і конструктивних рішень - Вас вразить. Наш асортимент дозволить задовольнити будь-який смак і вписати двері в будь-який інтер'єр.

Міжкімнатні двері купити в Києві можна багато де, але не скрізь можна отримати кваліфіковану консультацію і допомогу у виборі. Як і в будь-якій галузі, різні технічні або дизайнерські рішення можуть бути як вдалими, так і  не дуже, практичними або ж навпаки. Завдяки безцінному досвіду, наші консультанти допоможуть Вам зробити правильний вибір і уникнути помилок при покупці дверей.

На сьогоднішній день, ринок міжкімнатних дверей рясніє розмаїттям різних продуктів. На міжкімнатні двері ціна в Київі може відрізнятися в рази. Звичайно, на це є ряд причин. Це і конструкція коробки, самого полотна, наявність ущільнювача, конструкція лиштви. Також на ціну сильно впливає матеріал, з якого виготовлені двері. По-перше, грає роль з чого зроблена основа дверей. Якщо це стільникове наповнення - це як правило дешевше. Якщо основа дверей зроблено з масиву - це зовсім інша вартість. При цьому, грає роль також і технологія виготовлення. Одна справа, коли використовується просто сосновий брусок, зовсім інше - коли цей брусок виготовляється, попередньо видаляючи сучки і смоли, в подальшому склеюючи ці заготовки в цілу стійку дверей. І це робиться не для здешевлення! Завдяки такій технології - дверері міцні, не тріскаються і не деформуються від перепадів вологи.

Як вибрати міжкімнатні двері від виробника?

Ціни   на міжкімнатні двері можуть відрізнятися в залежності від їх конструкції і використовуваної деревини. Наприклад, на нашому сайті ви зможете купити:

  1. Розсувні міжкімнатні двері.
  2. Подвійні двері міжкімнатні.

Гарні двері повинні відповідати наступним параметрам:

  • при виготовлення дверей ми використовуємо натуральні і екологічні матеріали. Якщо ви покриваєте двері лаком, то він повинен бути безпечний для вас і вашої родини. Ми рекомендуємо використовувати шпон або масив дерева.
  • забарвлення дверей повинно бути однорідним і глибоким, на них не повинно бути ніяких пятен. Це те, що відрізняє недорогі міжкімнатні двері, від тих, які ми може виготовити для вас індивідуально.
  • поверхня дверей повинна бути гладкою, як то кажуть, “без сучка і задирки”.
  • повинна бути дотримана ідеальна геометрія рами, допустиме відхилення в 1 сантиметр.
  • двері міжкімнатні повинні ідеально вписатися в інтер'єр, а також подобається власне Вам, за кольором і фактурою.

Купити міжкімнатні двері такого класу і якості в Києві ви зможете на нашому сайті..

Замовити міжкімнатні двері в Києві

Двері - це не тільки функціональний елемент у Вашому домі. Це ще й дуже важливий елемент інтер'єру. Ми допоможемо Вам замовити міжкімнатні двері в Київі, які задовольнять всі Ваші найсміливіші ідеї та побажання! Для цього, у нашому салоні є все необхідне: велика виставка зразків різних моделей від різних виробників, зразки різних покриттів і кольорів, каталоги. А головне - кваліфіковані консультанти, які із задоволенням роблять свою роботу!